Ga naar de inhoud

Over R&E

Wie zijn wij?

Wij zijn Ray en Elly en wonen samen in ’s-Heerenberg. Wij hebben besloten om onze krachten te bundelen in ons nieuwe bedrijf RE-Total Body Care. Door onze opleidingen en ervaring op het gebied van bewegen, sport, voeding, ontspannings- en sportmassage kunnen wij een totaalpakket aanbieden voor een gezondere en vitalere levensstijl.

RAY:

Van jongs af aan hou ik van bewegen en sporten. Daarom ben ik al jaren geleden bij Defensie aan de slag gegaan en kreeg ik in diverse functies te maken met de voordelen van het werken aan een gezonde levensstijl.

Door middel van verschillende cursussen en trainingen bij Defensie op het gebied van fysieke belasting en weerbaarheid heb ik geleerd hoe op een verantwoorde manier om te gaan met je lichaam en voeding. Ik vind het een uitdaging om dit ook op anderen over te brengen en daarin te begeleiden en te coachen. Ik heb daarom een opleiding tot personal trainer en gewichtsconsulent gevolgd. De combinatie van bewegen en voeding is een essentiële schakel voor een gezond lichaam en heldere geest.

Ik vind het een enorme uitdaging om jou te stimuleren om de door ons samen opgestelde doelen te behalen.

ELLY:

Na mijn opleiding Sport & Management aan het CIOS ben ik als sportinstructeur bij Defensie begonnen. Ik kwam er al snel achter dat ik naast mijn passie voor het opleiden, trainen en begeleiden van mensen meer wilde gaan doen om mezelf nog breder te ontwikkelen.

In mijn dagelijkse werkzaamheden kreeg ik veel te maken met fysieke klachten en blessures van cursisten. Daarom ben ik begonnen met de opleiding tot sportmasseur. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik mijn eigen massagepraktijk gestart en door de enorme uitbreiding van mijn klantenkring heb ik in 2019 besloten om mijn werkzaamheden bij Defensie te stoppen en mezelf volledig te richten op mijn praktijk. Naast mijn praktijk geef ik ook nog personal training en groepslessen.

Het samenkomen van de elementen voeding, bewegen en behandelen, die belangrijk zijn voor een gezond en fit lichaam, vallen nu samen met het opzetten van RE Total Body Care. Ik vind het belangrijk dat jouw lichaam en geest gezond blijven.